Sauber

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!
Inscrie-te la newsletter si primesti 10% REDUCERE la prima ta comanda!

Despre noi

Povestea noastra incepe atunci cand, in urma afinitatii noastre de fete pentru lucrurile frumoase si naturale, am dorit inceperea unei activitati care sa ne dea posibilitatea sa fim tot timpul inconjurate de lucrurile care ne plac atat de mult.

Si ce poate fi mai frumos decat esentele naturale de flori si fructe care stau in centrul afacerii noastre si de asemenea, certitudinea ca produsele noastre nu-ti pot face decat placere.

Experimentand, am descoperit produsele organice si practic motivul pentru care unele game de produse sunt mai sanatoase si mai eficiente decat celelalte. Incet incet, am inceput sa lucram doar cu gamele de produse bio, organice, naturale si am realizat acest site pentru a povesti tuturor despre descoperirea noastra.

Ne straduim sa-ti facem alegerile cat mai usoare, te calauzim pe drumul alegerilor pe care le ai de facut pentru a duce o viata sanatoasa, un stil de viata ” greeny”, fara a sacrifica frumusetea.

Vrem ca acest site sa fie locul in care deopotriva consumatorii si specialistii din domeniul cosmeticii naturale sa gaseasca si sa impartaseasca informatii si idei.

Asa ca spune-ne ce gandesti, lasa-ne comentarii, scrie. Pune intrebari.

Multumim ca esti alaturi de noi si ” happy living green “…

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea Online a litigiilor Viziteaza magazinul Sauber.ro pe ShopMania