Sauber BIO

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!
Inscrie-te la newsletter si primesti 10% REDUCERE la prima ta comanda!

Politică de livrare, rambursări și returnări

Livrarea

Livrarea in Bucuresti/Provincie

  • Comanda minima pe siteul sauber.ro este de 50 ron.
  • tarif 12 RON transport Bucuresti, 20 RON catre orice destinatie din Romania (inclusiv Jud. ILFOV) prin Curier;
  • asiguram prin transport gratuit prin curier sau posta romana pentru comenzi mai mari de 300 ron;

Durata

Expedierea se va face in:

  • maxim 2- 7 zile lucratoare in orice loc din Romania de la data confirmarii si validarii comenzii;
  • Coletele returnate pentru neridicare nu te exonereaza de plata taxelor postale tur / retur, adica 8.90 + 8.90 = 17.80 RON.

Conditii de returnare produse

Poti returna orice produs comandat din magazinul nostru, in termen de 20 zile, fara penalitati si fara a ti se pune nici o intrebare legata de motivul pentru care ai luat aceasta decizie.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care ti-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original nedeteriorat si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii in contul tau sau prin mandat postal.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client si se va folosi orice serviciu de transport preferat de cumparator.

Nu se vor inapoia cheltuielile de transport.

Prin exceptie de la conditiile de mai sus, doar in cazul in care produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului sau prezinta vicii de fabricatie in primele 24 ore de la receptie, returnarea se poate face pe cheltuiala SAUBER SERVICE, clientul putand opta pentru inlocuirea produselor sau restituirea imediata a valorii lor. Regulile privind restituirea in starea originala a produselor se aplica, cu exceptia situatiilor in care viciile de fabricatie s-au constatat dupa desigilarea produselor.

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea Online a litigiilor Viziteaza magazinul Sauber.ro pe ShopMania