Sauber

Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei!
Inscrie-te la newsletter si primesti 10% REDUCERE la prima ta comanda!

Termeni și condiții

Conditii, Termeni, Politici Securitate Date

Acceptarea termenilor si conditiilor

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.sauber.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos. Prin accesarea site-ului www.sauber.ro,folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC SAUBER SERVICE SRL.

Continut site si drepturi autor

Sauber.ro doreste transmiterea de informatii pertinente prin acest site. Pot aparea insa erori punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz, sau pot contine erori de operare.

Intregul continut al site-ului www.sauber.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.sauber.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sauber.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Sauber.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor sauber.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Livrarea

Livrarea in Bucuresti/Provincie

  • Comanda minima pe siteul sauber.ro este de 50 ron.
  • tarif 12 RON transport Bucuresti, 20 RON catre orice destinatie din Romania (inclusiv Jud. ILFOV) prin Curier;
  • asiguram prin transport gratuit prin curier sau posta romana pentru comenzi mai mari de 250 ron;

Durata

Expedierea se va face in:

  • maxim 2- 7 zile lucratoare in orice loc din Romania de la data confirmarii si validarii comenzii;
  • Coletele returnate pentru neridicare nu te exonereaza de plata taxelor postale tur / retur, adica 8.90 + 8.90 = 17.80 RON.

Preturi si taxe de transport

Preturile afisate in masura posibilitatilor sunt mentinute la aceeasi valoare timp indelungat.Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii sau comunicate de un agent din cadrul societatii SAUBER SERVICE SRL dupa primirea comenzii.

Reclamatii si retururi

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris, pe e-mail, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar  clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b).
Legea mai prevede si faptul ca nu pot fi denuntate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsele cosmetice si de igiena personala returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si al accesoriilor ce le insotesc, cu etichetele de garantie intacte si toate documentele originale care le-au insotit (factura fiscala,  instructiunile de utilizare, etc).

Conditii de returnare produse

Poti returna orice produs comandat din magazinul nostru, in termen de 20 zile, fara penalitati si fara a ti se pune nici o intrebare legata de motivul pentru care ai luat aceasta decizie.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care ti-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original nedeteriorat si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii in contul tau sau prin mandat postal.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client si se va folosi orice serviciu de transport preferat de cumparator.

Nu se vor inapoia cheltuielile de transport.

Prin exceptie de la conditiile de mai sus, doar in cazul in care produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului sau prezinta vicii de fabricatie in primele 24 ore de la receptie, returnarea se poate face pe cheltuiala SAUBER SERVICE, clientul putand opta pentru inlocuirea produselor sau restituirea imediata a valorii lor. Regulile privind restituirea in starea originala a produselor se aplica, cu exceptia situatiilor in care viciile de fabricatie s-au constatat dupa desigilarea produselor.

Promotiile, oferte, reduceri

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp precizate ca si data exacta pe site sau in cadrul notificarilor.

Modalitati de a realize o comanda:

Comenzile catre noi pot fi trimise telephonic, pe email sau online pe siteul sauber.ro. La comanda sau înregistrarea pe site, va rugam sa ne furnizati corect si complet datele Dvs. sau ale firmei Dvs.

Nici o comanda nu este valida daca nu este confirmata telefonic sau prin email de catre un agent SAUBER.RO.

Ne rezervam dreptul sa nu onoram comenzi catre clientii care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj inadecvat, obscen. Clinetii abuzivi sunt cei care nu respecta procedurile de lucru ale magazinului, personalul angajat, cei care prin actiunile si limbajul lor perturba activitatea, care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj licentios.

Comentarii produse

Se pot incrie comentarii la fiecare produs comandat si folosit intr-un camp special existent la fiecare produs pe siteul www.sauber.ro.  Comentariile vor fi verificate de un administrator al site-ului inainte de publicare. Nu vor fi publicate comentariile plasate de useri care nu au comandat produsele de pe site-ul sauber.ro cele care contin un limbaj necorespunzator, sau care nu fac referire la produsul in cauza, fiind lipsite de relevanta.

 

Dezabonare newsletter:

Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct din newsletter, facand click optiunea “Dezabonare” sau prin exprimarea clar a cerintei intr-un email la adresa : sauberservice@gmail.com

 

 

Declinarea responsabilitatii

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost introduse gresit in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu a fost efectuata inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Nici o comanda nu este valida daca nu este confirmata telefonic sau prin email de catre un agent SAUBER.RO.

 

Deteriorarea coletelor in timpul transportului

Limitarea raspunderii in cazul deteriorarii produselor in timpul transportului, atunci cand ambalajul a fost de natura a preveni astfel de incidente. In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal, inainte de a accepta primirea coletului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!

Descrierea si proprietatile produselor

Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile produselor nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea de uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, sampoane etc in scopuri terapeutice, este necesara consultarea unui medic.

 

Conditii utilizare coliere/ produse bebelusi:

Nu lasati nesupravegheat un bebelus care poarta colier de chihlimbar impotriva durerilor de dinti. Nu lasati nesupraveghet un bebelus in prezenta produselor cosmetice adresate copiilor/ bebelusilor.

 

Pozele produselor

Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot sa difere de imaginile prezentate pe site datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila de la producatori/distribuitori.

Va rugam sa tineti cont ca nuantele si caracteristicile pot fi diferite in realitate, depinzand si  de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra. Un reprezentat al sauber.ro va raspunde la orice intrebare legata de descrierea produselor adresata pe email sau telefonic.

 

Siguranta Datelor Personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  SAUBER SERVICE are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:  reclama, marketing, publicitate, comert online.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru completarea facturilor care contin aceste date. Refuzul dvs. determina anularea comenzilor.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari (firme curierat) : BOOKURIER, STAR CURIER.

Concomitent cu inregistrarea puteti opta in mod ferm pentru a primi sau nu pe adresa de email informaţii periodice despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SAUBER SERVICE.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitaţi stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre  SAUBER SERVICE,Irina Stefan administrator societate pe adresa de email sauberservice@gmail.com.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

 

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de poliţie, justiţie, securitate sociala).

 

Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

 

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii(administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care  unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

——————————————————————————————————————————-

Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici si sunt instruiti periodic cu privire la regulile de folosire a datelor personale in conformitate cu prevederile legale in vigoare;

Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori se  inregistreaza permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;

La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;

Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi (Kaspersky Anti-virus).

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

Pentru mai multe detalii si informaţii va puteţi adresa Autoritaţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal:

Str.Olari,nr.32,sector.2,Bucuresti
Telefon:(021).252.58.88
Fax: (021).252.57.57

Web: www.dataprotection.ro

Forta majora

Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia româna în vigoare.

 

 

Dispozitii finale

Sauber.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.sauber.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea Online a litigiilor Viziteaza magazinul Sauber.ro pe ShopMania